GirlsFuture

Weet je niets om cadeau te geven? Bekijk deze 6 leuke ideeën!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau maar heb je geen inspiratie? Wij hebben de leukste cadeaus voor je verzameld! Niet alleen om te geven, maar ook om te krijgen. 🙂

Wiki iMusic Pillow

Luister naar je iPod of MP3-speler in bed zonder anderen om je heen te storen. Dit Wiki – iMusic kussen werkt met behulp van aangepaste technologie speciaal voor de hoofdtelefoon, hierdoor staat het geluid op een comfortabel luisterniveau, zo kun je jezelf in slaap sussen met je favoriete muziek. Werkt met alle audio-bronnen die een 3.5 mm audio kabel gebruiken. Het kussen werkt met een snoertje die je heel eenvoudig aansluit op je mp3-speler, smartphone of iPod.

Bestellen

iBallz Original

De iBallz Original is een schok-absorberend harnas voor je Apple iPad. Vier schok-absorberende ballen, die verbonden zijn met elkaar door middel van een elastisch koord, zorgen ervoor dat je iPad niet snel zal beschadigen bij het laten vallen. De iPad komt namelijk altijd op één van de ballen terecht. De iBallz Original vier stuks zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, zwart, blauw & grijs en vormen één geheel dankzij het elastisch koord. De ideale bescherming voor jouw iPad!

Bestellen

LG Minibeam

De Minibeam is een kleine, draagbare beamer waarmee je je eigen bioscoop of presentatiezaal kunt maken. In totaal kun je de beamer tien jaar lang, elke dag acht uur per dag afspelen, voordat de branduren op zijn. Het apparaat heeft speakers, maar je kunt ook een geluidsinstallatie aansluiten voor beter geluid. Met wifi en bluetooth kun je verschillende apparaten op de beamer aansluiten. Voor presentaties is deze gadget dus heel handig, maar ook voor bioscoopavondjes!

Bestellen

Peropon Bloempot

Wat zijn ze leuk! Deze megaschattige combinatie van huisdier en kamerplant. Is het nu een plant op pootjes? Een kat met groene oortjes? De kat of het hondje drinken voor twee, want ook het plantje op hun rug heeft water nodig. Zet het meegeleverde schaaltje dus voor hun snoetje en leg hun dorstige tong in het water. Zo hoef je de plantjes niet langer zelf water te geven, maar moet je enkel na verloop van tijd het (leeggedronken) schaaltje bijvullen. Super cute!

Bestellen

Minidrone

De Cheerson CX-10 mini quadcopter is de ideale mini-drone voor de beginnende drone fanaat! Vlieg buiten tot wel 20 meter de lucht in of sjees door alle kamers in huis!

Bestellen

Pooch Selfie

Kost het je altijd veel moeite om je hond leuk op een selfie te krijgen? Met de Pooch Selfie is dit verleden tijd! Plaats een balletje in de houder op je smartphone. Succes gegarandeerd!

Bestellen

Plaats een reactie