GirlsFuture

Vul jouw verlanglijstje aan met deze gadgets!

De feestdagen komen eraan! De tijd van gezellige dagen, lekker eten en…leuke cadeautjes! Wij delen een aantal leuke cadeautips met jou!

iBed tablethouder

Je tablet staat altijd in de juiste positie met de iBed tablethouder. De houder is voorzien van een zacht kussen aan de onderzijde waardoor deze comfortabel op je schoot ligt. Doordat je je tablet niet meer zelf hoeft te ondersteunen, heb je je handen vrij. Dat maakt dat de tablethouder ook ideaal is tijdens het koken. Je tablet staat altijd stevig in de houder en kan in portret-of landschapstand worden neergezet. De tablethouder is geschikt voor alle tablets. 

Bestellen

Panda spaarpot

Dankzij deze Panda Bank is sparen een echt feest geworden. De spaarpot ziet eruit als een oude kartonnen fruitdoos waarin dit super leuke pandaatje zit. Op de doos ligt een bordje en als je geld op het bordje legt dan komt het schattige pandaatje uit de doos om het muntje te pakken. Als hij het geld heeft gepakt verstopt hij zich snel weer terug in het doosje. Deze leuke panda spaarpot maakt sparen voor iedereen een stuk leuker! Ook tof als cadeau! 

Bestellen

Ringhouder

Herken je het probleem dat je ringen altijd zo snel kwijt bent? Dan is de High Heel ringhouder van Invotis een heel handige oplossing. De ringhouder heeft de vorm van een hoge pump. 

Bestellen

Camper fotolijst

Back to the seventies met deze prachtige Volkswagen Camper fotolijst! Met een leuke vriendenfoto in dit lijstje voelt het alsof je elke dag samen op vakantie bent! 

Bestellen

Plaats een reactie