GirlsFuture

Hippe girlsgadgets en hebbedingetjes

Ben jij op zoek naar een nuttige besteding van jouw zakgeld? Of naar leuke cadeautjes die je graag zou willen krijgen? GirlsFuture heeft een aantal superleuke girlsgadgets en hebbedingetjes voor je verzameld.

Fizz Creations Speech Bubble met LED Verlichting

Deze beschrijfbare lichtbox is een geweldige combinatie van sfeerverlichting en een tekstbord. De lichtbox heeft de vorm van een tekstballon en wordt geleverd met een uitwisbare stift om teksten mee op te schrijven. Lees overdag een duidelijke boodschap en geniet ’s avonds tijdens het maken van je huiswerk van LED sfeerverlichting met wijze woorden. De lamp werkt op zes 1.5V AA batterijen. Met deze lichtbox heb je een unieke stijlvolle accessoire voor op je kamer!

Bestellen

Fred Autoband

Had jij vroeger ook zo’n grote autoband aan de boom in de tuin hangen waarop je kon schommelen? Haal dit gevoel terug met de autoband vogelvoeder van Fred. De vogelvoeder is natuurlijk geen echte band en je kunt er ook niet op schommelen, maar het is wel een heel leuke tuinaccessoire van zwart aardewerk dat alle vogeltjes naar je tuin zal lokken. De band heeft een doorsnede van veertien centimeter en je kunt hem met het touw overal in de tuin ophangen.

Bestellen

Handige MagnoGrip

Technische meisjes opgelet! Met deze tool hoef je tijdens het klussen niet steeds terug in de gereedschapskist te grijpen voor nagels, schroeven en boutjes. De MagnoGrip is een sterk magnetische polsband die metalen voorwerpen netjes binnen handbereik houdt. Vele handen maken licht werk en op deze manier heb je alvast het gevoel er een derde hand bij te hebben. Kortom, dit is de perfecte gadget voor een handige meid in de techniek!

Bestellen

Mini Rolled Ice Cream gril

Altijd al eens een ijs-feestje willen organiseren? Dan moet je deze gadget hebben! De Mini Rolled Ice Gril maakt het mogelijk om zelf je eigen Rolled Ice Cream te maken. Het is dé gadget van 2017 en 2018. Met een ijsgril kun je in de keuken of aan tafel eenvoudig je eigen roomijs bereiden. Na de benodigde voorbereiding en oefening maak jij samen met je vriendinnen de mooiste creaties. Rolled Ice Cream is een rage die in 2017 is overgewaaid vanuit Indonesië.

Bestellen

Sleutels kwijt?

Bevestig deze sleutelhanger aan je sleutelbos. Zodra je fluit hoor je de vogel terugfluiten en zo kun je makkelijk je sleutels terugvinden.

Bestellen

Animal planters

Deze diertjes laten al drinkend jouw plantjes groeien! De waterabsorberende tong zorgt ervoor dat de plantjes continu genoeg te drinken krijgen.

Bestellen

Chatty Feet

Zing er lekker op los met je La Diva sokken van Chatty Feet. Deze vrolijke sokken zijn heerlijk zacht en maken je outfit helemaal af.

Bestellen

Plaats een reactie