GirlsFuture

Girlsgadgets en hebbedingetjes om te vragen voor de kerst

De kerstdagen staan voor de deur. De tijd van gezelligheid, versiering en…cadeautjes! Heb jij al een verlanglijstje gemaakt? Of ben je aan het twijfelen wat je dit jaar kunt vragen? We delen 4 leuke hebbedingetjes.

Bordje voor aan de deur

Heb je behoefte aan wat privacy en ben je het zat om telkens gestoord te worden? Met dit leuke Niet Storen Bordje – LED laat je een duidelijke boodschap achter voor degene die jouw ruimte wilt betreden. Maak het bordje af door middel van een handgeschreven bericht en niemand zal je ooit nog storen. De deurhanger wordt blanco geleverd en kan worden versierd met de meegeleverde whiteboard marker.

Bestellen

Uitschuifbare pennen

Zes superschattige pennen voor op school. Deze pennen zijn klein maar fijn! Ze hebben allemaal hun eigen gezichtsuitdrukking. Door hun kleine vorm passen ze gemakkelijk allemaal in je etui of tas, waardoor je altijd een kleurrijke set pennen bij de hand hebt. Wanneer je ze opent kun je de pen uitschuiven om ermee te schrijven.

Bestellen

Eenhoorn lipgloss

Schattiger dan dit gaat het niet worden. Drie lieve unicorns wachten tot jij ze adopteert! Ze zijn niet alleen extreem cute, maar hebben ook nog een handige lippenbalsem! Met deze buddys in je tas zal je nooit meer last hebben van droge lippen. De eenhoorn heeft aan de onderkant een klepje met hierin heerlijk zoete lipgloss. Een klein veegje op je lippen en ze stralen direct!

Bestellen

Flamingopantoffels

Flamingo’s zijn de leukste roze vogels die er bestaan. Ben jij ook een fan van deze schattige dieren? Dan zijn de Flamingo-pantoffels echt wat voor jou! Ze houden je voeten lekker warm en ze zijn heerlijk zacht. Je voeten zullen zeker de show stelen in huis! Als echte flamingo-lover is dit een musthave voor jouw flamingo-collectie.

Bestellen

Plaats een reactie