GirlsFuture

Gadgets en hebbedingetjes: deze wil items wil je hebben

Ben je op zoek naar een origineel cadeau maar heb je geen inspiratie? Wij hebben de leukste cadeaus voor je verzameld! Niet alleen om te geven, maar ook om te krijgen. 🙂

Rijdende wekker: pak me dan!

Ook zo’n moeite om uit bed te komen? Met deze rijdende wekker heb je dat probleem niet meer. Het alarm gaat niet alleen af, de wekker begint ook rondjes door je kamer te rijden. En dus moet je je bed wel uit. Als je hem dan eenmaal gevangen en uitgezet hebt, kun je net zo goed uit bed blijven en je klaarmaken voor een nieuwe dag. Handig toch?

Bestellen

FineGears magnetische ringen: nieuw in de categorie Fidget Toys

Drie ringen met super sterke magneten die je door je vingers kunt laten rollen, draaien en bewegen. Heerlijk om je stress kwijt te raken of om leuke trucs mee te oefenen. De set van drie ringen is verkrijgbaar in verschillende kleuren: blauw, rood, geel en groen. 

Bestellen

Maak je eigen teddybeer: complete set!

iets voor jou. Een leuke creatieve bezigheid waar je wat moois voor terug krijgt. De set wordt inclusief alle onderdelen geleverd, je hoeft dus zelf niets extra’s te kopen. Maak de teddybeer vervolgens stap voor stap met de bijgeleverde instructies. Een lief cadeautje voor iemand waar je veel om geeft. 

Bestellen

Brain memory game: train je hersens

Met de Brain Memory Game stel je je geheugen en denk-vermogen op de proef. Zet het apparaat aan met de schakelaar aan de achterzijde. Het geheugenspel zal een van de knoppen oplichten die je moet indrukken. Elke keer dat je de serie van de memory game met succes herhaalt, komt er een extra stap bij. Bij een compleet foutloze reeks van 15 heb je van de game master gewonnen. 

Bestellen

Plaats een reactie