GirlsFuture

8 Girlsgadgets en hebbedingetjes

Inkleurbare wereldbol

Droom je altijd al van de ultieme wereldreis? Dan is de Colour In wereldbol van Gift Republic vast iets voor jou. Op deze unieke kurken wereldbol kleur je jouw favoriete landen of plaatsen in én prik je foto’s of reiskaartjes vast! De Colour In wereldbol is een echte eye catcher en is leuk om op je bureau of in de kast neer te zetten! Kleur bijvoorbeeld alle landen in die je ooit hebt bezocht of prik er herinneringen op vast. De wereldbol wordt geleverd inclusief stiften en punaises!

Bestellen

Hyper Pearl Powerbank

Je kent het wel: het is het einde van de dag, je pakt je telefoon… en hij is leeg! Stop de Hyper Pearl powerbank in je tas en dit probleem is voorgoed voorbij. De oplader is licht en compact, dus je neemt ‘m gemakkelijk overal mee naartoe. Daarnaast is de powerbank voorzien van een handige spiegel. Zo kun je buitenshuis je smartphone of tablet van energie voorzien én meteen je make-up even bijwerken!

Bestellen

Photo Booth Accessoires

Met de fotoaccessoireset heb je 22 gekke, grappige en leuke props om je hele eigen photobooth in elkaar te zetten. Maak de leukste foto’s met snorren, brillen, pruiken, baarden, tekstballonnen en nog veel meer. Dit is het perfecte cadeau voor mensen die nooit serieuze foto’s nemen, maar ook het ultieme accessoire voor ieder feestje.

Bestellen

Cross girl

Voer de coolste stunts en flips uit met de op afstand bestuurbare Exost 360 Cross Girl Stuntcar van Silverlit. Door de vier grote roze wielen kan de Exost 360 Cross Girl elke ondergrond aan! Door de geavanceerde technologie kan de stuntcar gewoon over de kop gaan en verder rijden, waardoor je nooit vast komt te zitten. Beide kanten hebben daarbij een andere look. Je bestuurt de stuntcar met de meegeleverde controller.

Bestellen

Candy Grabber

Grijpmachines zijn een populaire attractie op de kermis. Deze leuke mini-uitvoering maakt het mogelijk om thuis lekker veel te oefenen. Het spel zal beginnen op het moment dat er een munt in het apparaat wordt gegooid en de muziek begint te spelen. Het doel van het spel is om de snoepjes te grijpen voordat de muziek stopt. Er worden muntjes bijgeleverd, maar de Candy Grabber werkt ook wanneer je er echt geld ingooit!

Bestellen

USB lamp – astronaut

Don’t get lost in space, maar laat de Astronaut USB Lamp je weg verlichten! Verlicht met deze USB lamp van Kikkerland je toetsenbord of papieren en werk door tot in de late uurtjes. Het LED lampje van de astronaut begint te branden zodra je zijn helmpje openschuift. Sluit het lampje aan op een USB aansluiting en buig de astronaut in de gewenste stand.

Bestellen

Rookmelder – Owl Rosie

Owl Rosie van Flow brengt schattigheid samen met de functionaliteit van een rookmelder. Hang de rookmelder met een simpel systeem op aan de muur of het plafond voor een eyecatcher in jouw kamer! Om te laten zien dat de rookmelder goed werkt, knippert één keer per minuut een rood lampje in het midden. Als de batterij niet werkt, merk je dit aan het geluidssignaal en het rode lampje dat vaker brandt. De batterij is simpel te vervangen.

Bestellen

Neon light

Voeg kleur toe aan je interieur met de cactuslamp, de ananaslamp of de flamingolamp. De neon cactuslamp vult de ruimte met een groene gloed. De neon flamingolamp licht op met een subtiele roze kleur en de ananaslamp zorgt voor een sfeervolle zachte gele kleur in de kamer. Elk Neon Light heeft zowel de mogelijkheid om hem op te hangen als de mogelijkheid om hem neer te zetten. Kies wat het beste in jouw interieur past.

Bestellen

Plaats een reactie