GirlsFuture

4 girlsgadgets en hebbedingentjes

Voor een verjaardag, zomaar, bedankje of als hart onder de riem. Wij hebben 4 superleuke GirlsFuture  girlsgadgets en hebbedingetjes voor je verzameld.

Robotspin

Met dit gave bouwpakket zet je zelf een robotspin in elkaar. Je hebt geen lijm, schroeven of gereedschap nodig. De acht poten laten de robotspin griezelig en realistisch als een echte spin lopen. Door de spin te programmeren kun je hem anders of op een ander tempo laten lopen. Het bouwpakket is leuk voor iedereen die wil experimenteren met robotica.

Bestellen

Sushi Maker

Sushi is lekker, gezond en veelzijdig van smaak, want je kunt het vullen met allerlei ingrediënten! Of je nu trek hebt in vegetarische sushi of sushi met vis of vlees, met deze handi- ge tool ben jij de chef in huis. Dankzij het ontwerp van deze bamboe sushi maker kun je in een paar simpele stappen de mooiste sushi-creaties maken!

Bestellen

Eenhoorn powerbank

Deze eenhoornoplader is een powerbank in de vorm van je favoriete emoji: de unicorn! Wil je een leuke powerbank in plaats van een saaie powerbank die iedereen al heeft? Dan is deze kleurrijke eenhoorn precies wat je zoekt. Met deze handzame charger laad je eenvoudig je smartphone op terwijl hij in je tas zit.

Bestellen

Maanlamp

Als je al fan bent van de originele maanlamp, dan vind je deze grotere versie met speaker vast ook tof! Deze lamp heeft drie lichtstanden en een diameter van 18 cm. Verder zit er een ingebouwde speaker in, die je kunt bedienen door middel van een bluetooth-verbinding. De handige houten standaard wordt meegeleverd.

Bestellen

Plaats een reactie